Menu

Button nieuwsbrief2facebook1youtube

Honden

Elk jaar vangen we vele honderden honden op in ons asiel. We trachten bij de plaatsing van de honden steeds een goede match te maken tussen hond en adoptant. Hierbij proberen we zowel het belang van de hond als uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk in te vullen.

Een lijst met de honden die momenteel in ons asiel zitten vind je HIER

Hebt u interesse in een hond dan is de eerste stap altijd het invullen van een vragenlijst, die u HIER kan downloaden. Dankzij deze vragen en uw antwoorden krijgen we een algemeen zicht op wat u zoekt en bijgevolg kunnen we beter uitmaken of een bepaalde hond beantwoordt aan uw verwachtingen.
We streven naar een optimale match tussen hond en baasje. Als we een potentiƫle match zien, kunnen we overgaan naar een kennismaking met de honden in het asiel.

U kan de ingevulde vragenlijst terugmailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het doornemen en het beantwoorden van uw vragenlijst kan steeds enkele dagen in beslag nemen, gelieve hiermee rekening te houden.
Mocht u problemen ondervinden met het invullen van de vragenlijst, geeft dan zeker een seintje, wij helpen u graag verder.

Dierenasiel Sint-Truiden

vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

tsv

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

inktpatronen